URBAN RETREAT DAG

 

  • D. 21/9-2024

SPIRITUELLE ÅNDEHULLER
Vi vil på disse urban retreat dage forene storbylivet med rum til fordybelse – et spirituelt åndehul. Dagene kommer til at veksle mellem kropsligt arbejde, meditation, afspænding, inquiry, healing og stilhed. Fordybelse betyder her, at vi vil forsøge at komme vores inderste nærmere. Forstærke kontakten til vores kerne, vores essens. Både yoga og meditation vil være guidede; og der vil også være en del udvekslingsøvelser – nogle to og to, andre i hele gruppen. Nogle pauser vil være i stilhed, sådan at vi værner om den energi, vi opbygger. Vi vil dog alligevel have fokus på kontakt og fællesskab. Både i delings-øvelserne, inquiries, og healings-udvekslingerne. Og som et fundament for hele dagen. Vi arbejder på en uambitiøs måde, hvor der er plads at være nøjagtig, hvor man er.

YOGA OG KROPSARBEJDE

Vi vil arbejde med klassisk hatha yoga, og mere pilates-lignende former, sådan at vi får hele kroppen med. Dette supplerer vi med yin- og vinyasa-yoga. Dans og qi gong vil muligvis også inddrages.

 

MEDITATION OG ARBEJDE MED CHAKRA-SYSTEMET OG ENERGIKROPPEN

Vi anvender basal mindfulness, men også nogle af de dyberegående elementer i mindfulness. Hertil kommer meditationer, hvor vi arbejder med chakraerne og energikroppen. Healing er en del af denne afdeling. Den type healing, vi anvender her, kan bruges af alle, og kræver ingen forudgående kundskaber.

 

HVEM ER URBAN RETREAT DAGENE FOR?

Urban retreat dagene er lavet til mennesker, der ønsker fordybende rum, som tillader en øget kontakt indadtil. Deltagelse kræver en vis grad af kendskab til sig selv og til at anvende yoga og meditation. Der vil derfor også være rum til at arbejde med blokeringer og de besværlige følelser, som viser sig.

 

TILMELDING OG BETALING

Alle tilmeldinger skal ske til simonvjh@gmail.com. Det koster 350 kr. at deltage. Medlemmer af Hjerterum betaler 150.

Du kan betale via MobilePay til 629102 (Mindful Momentum).  Du er først tilmeldt, når du har fået en bekræftelse pr. mail og har lavet betalingen.