INDIVIDUELLE SESSIONER

Her kan du læse kort om de forskellige individuelle sessioner, jeg tilbyder. I punktet ”OM”, som du finder i den vandrette menu, kan du læse om min erfaring og uddannelsesmæssige baggrund, bl.a. for at udbyde netop disse individuelle sessioner.

 

Psykoterapeutiske samtale-forløb

Psykoterapi handler basalt om, at vi etablerer et trygt rum. Her fra dette trygge rum bliver det muligt at arbejde med de følelser, konflikter og traumer, som vi alle uden undtagelse indeholder og derfor møder i vores daglige liv. For mange gælder det også, at ønsket om at blive mere fri af indre og ydre konflikter og traumer går hånd i hånd med, at man gerne vil noget mere i sit liv. Set på denne måde handler psykoterapi om, at man gør mere plads til sine potentialer og drømme, som ofte ellers kan blive kvalt af konflikter, gamle mønstre og traumer.

 

Spirituel og meditativ vejledning

Spirituel og meditativ vejledning handler om at yde støtte og supervision til mennesker, som er beskæftiget med spirituelle praksisser. Fx meditation og mindfulness. Det spirituelle landskab er et landskab, som mange mennesker farer helt eller delvist vild i. Bl.a. fordi der ikke er den nødvendige guidance og support på processen. Disse individuelle samtaler omhandlende spirituel og meditativ vejledning sikrer, at mennesker bliver på det spor, som de inderst ønsker. Herudover handler sessionerne også om at få vejledning på den meditative og spirituelle praksisvej. Hvordan virker den meditations-praksis, man laver? Og bringer den en derhen, hvor man ønsker? Eller skal der justeres på dette?

 

Supervision

Supervision tilbydes både individuelt og til grupper, fx personalegrupper eller fagrupper. Fællesnævneren for supervision er, at det er værktøj, hvor den faglige og den personlige proces mødes og gensidigt befrugter hiannden. Supervision sikrer, at man som professionel er i stand til at tilbyde sin bedste mulige performance. Og man undgår langt hen af vejen, at man lader sine egne problemer influerer på det arbejde, man laver med og for andre. Derfor er supervision en meget fin måde at kombinere ens personlige udvikling med den faglighed, man er beskæftiget med. Hvilket kommer både en selv til gavn, og dem man arbejder med og for.

 

Mastering Successful Work

Mastering Successful Work tager sit direkte udgangspunkt i, hvordan man kan gøre sit arbejdsliv (og det øvrige liv også) til en form for meditativ praksis. Teknikken er beskrevet i bogen af samme navn, af den tibetanske lærer Tarthang Tulku. En anden måde at sige det på, kunne være, at det handler om at gøre arbejds– og det øvrige liv til en platform for mindfulness og nærværs-træning. Jeg har selv anvendt teknikken siden 2012; med stadig større glæde og effekt. Teknikken sikrer altså, at arbejds- og det øvrige liv bliver til en træningsbane for nærvær og minfulness. Men teknikken sikrer også, at ens faktiske arbejdsliv lykkes i langt højere grad. Effekterne og resultaterne skabes på baggrund af det øgede nærvær, teknikken skaber. Teknikken kan anvendes af alle; men appellerer måske særligt til mennesker, der arbejder selvstændigt.

 

Healing

Healing anvender jeg som oftest – hvis klienten ønsker det – enten i kombination med psykoterapi eller ifm. spirituel-meditativ vejledning. Undertiden anvender jeg også healing på specifikke skader, sygdomme og skavanker.  Basalt handler healing om dels at få en forøget kontakt med sit energisystem. Hernæst om at løsne de blokeringer, der ligger i energisystemet, fx i chakraerne.

 

Holistisk smertehåndtering

Ufatteligt mange mennesker lider af længerevarende eller kroniske smerter. Så mange at der jævnligt må opfindes nye diagnoser til de smerte-symptomer og sygdomme, som mennesker pådrager sig. På Sundhedsstyrelsens hjemmeside kan man fx læse, at mere end 20 % af danskerne lider af kroniske smerter.[1] Det svarer til over 1,2 millioner danskere over 16 år! Dette er en af grundene til, jeg har lavet dette smertehåndterings-forløb. Og så fordi det at forholde sig til sine smerter på en konstruktiv måde kan bane vejen til en personlig vækst. Du kan læse mere om holistisk smertehåndtering her: https://levlykkeligt.dk/forum/simon_vittus_jasper_hansen/holistisk_smerteh%C3%A5ndtering