JULE RETREAT PÅ SAMSØ

Vi vil bruge juletiden til fordybelse, stilhed og fællesskab.. Et retreat – uanset hvilket slags – har altid kun ét formål: At skabe rammerne for at man kan fordybe og forstærke kontakten med ens kerne. Og dermed de potentialer, som ligger gemt dybere inde i en selv. Denne kontakt muliggøres bl.a. gennem den afspænding og afstressning, et retreat tillader, samt den intensivering, som den fysiske og meditative praksis tilvejebringer. Retreatet veksler mellem fysisk yoga, siddende meditation/mindfulness, og liggende afspændings-øvelser. Hertil kommer et teoretisk aspekt, samt en nødvendig erfaringsdeling af egne oplevelser og læring. Endeligt handler retreat-grupper også om fællesskab og den glæde og støtte, som grupper sammen producerer. Vi vil således værne om den trygge og uambitiøse atmosfære; hvor det hele kan få plads. Både helt nybegyndere og mere erfarne kan være med på retreatet. Af praktiske årsager starter retreatet lidt senere den første dag, og slutter tilsvarende senere end vanligt den sidste dag.

PROGRAM

26. DECEMBER

17:30 Ankomst til Mellemrummet

18:00 Yoga, mindfulness og meditation

19:00 Middag

20-21:30 Yoga, mindfulness og meditation

D.27. DECEMBER

7:30-9 Yoga, mindfulness og meditation

9 Morgenmad

11-13:30 Yoga, mindfulness og meditation

14 Frokost

17-19 Yoga, mindfulness og meditation

19 Middag

20-21 Yoga, mindfulness og meditation

28. DECEMBER

8:00 Morgenmad

9:00-11:00 Yoga, mindfulness og meditation

12:00 Frokost

13:00-15:00 Yoga, mindfulness og meditation

MELLEM-RUMMET, HVOR RETREATET AFHOLDES

Mellem-Rummet er et kursus- og retreat-sted beliggende på Samsø. Mellem-Rummet drives af Peder Villadsen, der har skabt et ganske unikt sted, som folk elsker at besøge, og som egner sig godt til fordybende processer. Selve naturen ved og omkringkursus-ejendommen inviterer til ro og fordybelse. Bl.a. med dejlige have-områder omkring ejendommen, havet beliggende 12 min. gang fra ejendommen, og så den rå Samsø’ske natur og stilhed. Vi har for vane at inddrage naturen i undervisningen. Der er også gode muligheder for gåture og væren i naturen i pauserne. Se evt. mere om Mellem-Rummet her: http://mellem-rummet.dk/

VÆRELSESTYPER OG PRISER

Deleværelse: 3.100 kr. (store, lyse deleværelser, man deler med 1, 2 eller 3 personer af samme køn.

Dobbeltværelse: 3.650 kr.

Enkeltværelse: 3.800 kr.

Rabat til unge og studerende: Rabat på 25 % til alle under 26 år. Samt til studerende: også 25 % (man skal fremvise gyldigt studiekort).

Prisen inkluderer foruden undervisningen følgende: Logi, frugt, snacks, kaffe og the samt sengelinned og håndklæder. Måltiderne er eksklusiv prisen. Prisen for alle måltider er kr. 500, som betales sammen med kursusafgiften.

TILMELDING OG BETALING

Ved tilmelding skriver du en mail til simonvjh@gmail.com, og fortæller hvilken værelses-type, du ønsker. Hvis du får tilsagn om, at der er flere pladser, skal betalingen foretages i én eller to rater. Betaler du i to rater, indbetaler du med det samme 1500 kr. i depositum. Restbetalingen skal foretages senest 14 dage inden retreat-start. Betaler du i én rate, overfører du det samlede beløb ved tilmelding. Reg. nr.: 8401 Konto: 1280256 (Merkur Bank). Husk at skrive dit fornavn og “retreat” ved overførslen (fx ”Hanne retreat”). Du kan også betale via MobilePay til 24923453 (Simon Vittus Jasper Hansen). NB: Husk at påregne prisen for måltiderne, når du indbetaler.

FÆRGE-BILLETTER OG -TIDER

Start- og sluttidspunktet på retreatet passer med færgerne fra både Kalundborg og Hou. Sejler man fra Hou Havn i Jylland, skal man bestille billetter (http://www.tilsamsoe.dk/) til den færge, der afgår kl. 14:30, med ankomst i Sælvig Havn på Samsø kl. 15:30. Og retur-færge skal bestilles til kl. 15:45. Mellem-Rummet, hvor retreatet afholdes ligger 5 km fra Sælvig Havn. Sejler man fra Kalundborg skal man bestille billetter (https://www.samsoelinjen.dk/) til den færge, der afgår fra Kalundborg kl. 15:50, med ankomst i Ballen Havn på Samsø kl. 17:20. Retur-færgen skal bestilles til kl. 16.00. Ballen Havn ligger 8 km fra Mellem-Rummet.

KONTAKT OG YDERLIGERE INFO

HER FINDER DU UDDYBENDE INFO OM MIG OG HVILKE LÆRINGS-MILJØER, JEG HAR MIN VIDEN FRA

https://simonvjhansen.dk/om/

HER FINDER DU 7 GRATIS GUIDEDE MEDITATIONER OG 2 YOGA-PROGRAMMER PÅ LYDFILER

https://simonvjhansen.dk/mindfulness-og-meditations-oevelser/

FACEBOOK-SIDE, HVOR JEG DELER ALLE EVENTS OG INSPIRATION FRA VISDOMS-TRADITIONERNE
https://www.facebook.com/simonvittusjasperhansen/

MIN BLOG OM MINDFULNESS, MEDITATION, SELVUDVIKLING, KREATIVITET
simonvjhansen.dk/blog/

MIN BLOG PÅ LIVSSTILS-PORTALEN LEVLYKKELIGT.DK

https://levlykkeligt.dk/blogs/simon_vittus_jasper_hansen