VILDMARKS RETREAT – RETREATET ER AFLYST

 

VELKOMMEN

Dette retreat handler om at kombinere det at være i naturen og så det at praktisere mindfulness, yoga og meditation.

 

Retreatet afholdes på Harrild Hede i Midtjylland. Retreatet afholdes i samarbejde med vildmarksoplevelser.dk, som er en virksomhed, der har specialiseret sig i at tilbyde natur- og vildmarks-oplevelser. Her – midt ude på den smukke midtjyske hede – findes den lejr, hvor vi afholder retreatet. Lejren ligger på en privatejet grund, midt på Heden, med ingenting og ingen, som de nærmeste naboer; bortset fra naturen. Lejren er indrettet til at kunne huse større og mindre grupper. Og du kan få mere info om lejren via https://vildmarksoplevelser.dk/ og de nedenstående billeder og video.

 

INDHOLD OG ARBEJDSFORM PÅ RETREATET

Retreatet vil veksle mellem forskellige praksis-former, hvoraf mindfulness, yoga, meditation og qi gong vil være de væsentligste. Hertil kommer et teoretisk aspekt. Som primært handler om at forstå, hvordan man kan få de nævnte praksis-former – mindfulness, yoga, meditation – og så det at være i naturen til at spille sammen, sådan at begge dele befrugtes. Et andet centralt aspekt handler om bæredygtighed. Meget forskning dokumenterer, at jo mere tilknytning og værdsættelse, vi oplever i forhold til naturen, jo mere vil vi naturligt være motiveret til at handle mere bæredygtigt. Med andre ord handler retreatet også om, at finde ind til det sted i én selv, som har lutter positive intentioner over for nogen eller noget andet – i dette tilfælde naturen. Men naturen er selvsagt langt fra det eneste sted, hvor vi kan gøre brug af vores evne til at gøre noget godt for nogle eller noget. Det er en evne, som – når den trænes – kan bruges i utroligt mange sammenhænge.

 

Endelig er der selve den blotte og bare væren i naturen, som i sig selv udgør et hovedelement. Dette inkluderer også det at skulle forberede måltiderne, the og kaffe over bål, samt at skulle bruge naturen til toilet og bad (toilettet er et muld-toilet, og badet er udendørs brus med varmt vand). Vi vil også gøre brug af stræk med stilhed på retreatet. Der vil på retreatet være en lejrkok, som er madansvarlig. Men alle deltagere er med i madlavnings-processerne, som på den måde er en integreret del af retreatet. Planlægningen af hvem, der har hvilke tjanser hvornår tager jeg mig af; og der hænges en plan op for dette.

 

OVERNATNINGMULIGHEDER OG PRISER

I lejren er der følgende 3 overnatningsmuligheder:

Overnatning i eget telt: 3600 KR

Overnatning i det store telt på feltsenge eller i hængekøje: 3900 KR

Overnatning i bjælkehytte i almindelige senge/sovesofa/luftmadras: 4750 KR. Overnatning i bjælkehytten er kun muligt ved minimum 4 kursister, som booker minimum 4 uger inden retreats start.

Alle priser er alt inklusiv: Undervisning, overnatning, mad og snacks

 

TILMELDING OG BETALING

Skriv en mail til simon@gmail.com, og fortæl hvilken overnatningsmulighed du ønsker. Hvis der er flere pladser – hvilket du får svar på via mail – skal betalingen foretages. Dette kan gøres i 1 eller 2 rater. Betales i 2 rater, betales et depositum med det samme på 1500 KR pr. deltager. Ellers betales hele beløbet i én rate. Reg. nr.: 8401 Konto: 1280256 (Merkur Bank). Mobile Pay er også muligt til tlf. 2492 3453 (Simon Vittus Jasper Hansen).

 

PROGRAM

FREDAG

12 Ankomst og samling med the, kaffe og snacks

13-14:30 Opsætning af lejr/telte

14:30-18:30 Undervisning og praksis

19 Aftensmad

20:30-21:30 Undervisning og praksis

 

LØRDAG

6:30-8 Undervisning og praksis

8:30 Morgenmad

10:30-13:30 Undervisning og praksis

14 Frokost

16:30-18:30

19 Aftensmad

20:30-21:30 Undervisning og praksis

 

SØNDAG

6:30-8 Undervisning og praksis

8:30 Morgenmad

10:30-13:30 Undervisning og praksis

 

FORBEHOLD FOR ÆNDRINGER OG CORONA-RESTRIKTIONER

Med forbehold for ændringer; og især program-ændringer, som kan skyldes vejret. Da retreatet foregår udendørs er det meget lidt sandsynligt, at retreatet må aflyses pga. corona-restriktioner. I givet fald vil vi rykke datoen for retreatet, eller også er det muligt at flytte sin betaling til et andet retreat.