Vejledning i spiritualitet og meditativ praksis

Spiritualitet er et omfangsrigt begreb. Her – og dér hvor jeg har lært det – dækker det over en længsel og aktiviteter, som kan føre mennesker dybere i kontakt med hvem de er. Samt de potentialer og udviklingsopgaver, der ligger dér.

For mennesker, som er, eller som ønsker at komme i sådanne lidt dybere udviklingsprocesser, er den individuelle udveksling en nødvendighed. Mange ting og spørgsmål kan tilgodeses på kurser og retreats eller andre sammenhænge. Men – som nævnt – i de lidt dybere processer er det nødvendigt med mere tid. Mere tid til for mig at danne mig et mere præcist billede af behovet og tilstandene, som du måtte være i. Og mere tid for dig som klient til at udtrykke dette i – og hvad der ellers måtte være på dit hjerte.

At vejlede mennesker i det spirituelle og det meditative kræver særlige forudsætninger. Derfor tilbydes disse sessioner. Ofte vil denne type af individuelle sessioner – det gælder også de øvrige individuelle sessioner, jeg tilbyder – lappe over hinanden. Fx sådan at den terapeutiske session også kan, i mindre grad, komme til at inkludere fx vejledning på det spirituelt-meditative område. Eller sådan at sessionerne, der omhandler det spirituelt-meditative også berører det terapeutiske område.


GÅ TIL DENNE SIDE, HVOR DU FINDER INFO OM MIN BAGGRUND OG UDDANNELSER
https://simonvjhansen.dk/om

GÅ TIL OVERSIGT OVER RETREATS
https://simonvjhansen.dk/retreats-og-kurser