Healing og Yoga Therapy

 

Yoga therapy er en massage- og krops-behandlingsform, som inkluderer tre elementer. Dels en fysurgisk massage. Dels en holdnings-analyse. Endelig også yogaøvelser, som man kan tage med sig hjem. Yogaøvelserne gives specifikt til den konkrete problematik, man kommer med. Det er muligt at få alle tre dele i én behandling, eller kun én eller to dele. Mange vælger at tage udgangspunkt i massagen; og tilvælger så – hvis man ønsker det – øvelser eller holdningsanalyse. Endelig vælger nogen også at komkbinere massagen med healing.

Healing og yoga therapy er to forskellige behnadlings-former. Jeg tilbyder dem både sammen og hver for sig.

 

Healing har basalt to forskellige anvendels-områder. Dels kan det bruges ved sygdom og dysfunktioner i kroppen (skader, slid, sygdom). Dels anvender jeg healing i mere terapeutiske og selvudviklende sammenhænge. Et af de områder, hvor jeg ar set rigtigt gode resultaer med healing er ved langvarige skader/sygdomme/dysfunktioner. Det er meget almindeligt, at mange mennesker går med skader i både år og årtier. Med andre ord har kroppen ikke selv været i stand til at hele. Og her kan healing fra et andet menneske betyde alverden til forskel.

 

I et mere udviklinsg-orienteret perspektiv handler healing om at få en dybere kontakt med energi-systemet. Når vi øger kontakten med energi-systemet, eller energi-kroppen, som den klassisk kaldes, så øger vi samtidig kontakten til vores kerne, vores essens. At arbejde med energi-kroppen er derfor en af vejene ind mod en dybere kontakt med en selv, og de resurser, man har. Herudover anvendes healing også til at løsne blokerede energi, fx omkring chakraerne. Når man arbejder med energi-kroppen i healing oplever menneske ofte en meget dyb afspænding, som i sig selv kan virke både på forskellige kropslige dysfunktioner, men også i det terapeutiske og udviklings-orienterede.


GÅ TIL DENNE SIDE, HVOR DU FINDER INFO OM MIN BAGGRUND OG UDDANNELSER

https://simonvjhansen.dk/om/

GÅ TIL OVERSIGT OVER GRATIS GUIDEDE MINDFULNESS- OG MEDITATIONS-ØVELSER

https://simonvjhansen.dk/mindfulness-og-meditations-oevelser/