Healing og Yoga Therapy

I virkeligheden er healing og yoga therapy to forskellige behandlingsformer, med hver deres effekter. Men eftersom jeg er uddannet i begge discipliner, og eftersom de understøtter hinanden vældigt godt, tilbyder jeg sessioner, hvor disse to behandlingsformer supplerer hinanden. Jeg tilbyder dog også sessioner, hvor man kan vælge enten yoga therapy eller healing.

Healing

Det er både meget nemt, og relativt kompliceret at fortælle, hvad healing er og hvordan det virker. For mit eget vedkommende har jeg set så mange eksempler på virkningerne, at det på ingen måde er en trossag eller noget andet okkult. Basalt set så har alle mennesker et energi-system. Visse  meditative praksis-former handler om, at man får mere kontrol over sit eget energi-system. Når man har det, kan man foretage healings-behandlinger. Om virkningerne af healing kan jeg sige, at mange mennesker går rundt med kroniske eller længerevarende skader eller lidelser i kroppen. Erfaringen viser, at mange af disse skader/sygdomme/skavanker ikke kan behandles udelukkende med brug af fysiske terapier; fx medicin, operationer, fysioterapi, yoga eller genoptræning. Jeg har set mange gange, hvordan healing kan gøre noget for disse længerevarende lidelser.

 

Yoga Therapy

Yoga therapy er en behandlingsform, der udspringer af den krops-holdnings-orienterede hatha yoga (som også er den yoga form, jeg selv praktiserer og underviser i). Mange skader, og megen fysisk dårligdom i det hele taget, skyldes dårlig holdning i kroppen. Derfor kan justeringer sammen med selve holdningsanalysen hjælpe en tilbage mod en langt sundere kropsholdning. Som igen er et aftsæt til mere livskvalitet, fordi kroppen fritages for noget af den unødige belastning, der er i vores dårlige krops-holdnings-vaner. Nogle mennesker, der praktiserer yoga mere seriøst, kan også drage gavn af yoga therapy sessionerne, fordi der er rum til at gå i dybden med de dårlige vaner, man ellers gentager dag efter dag i sin yoga-praksis.

En healingssession indeholder disse elementer

  • Samtale om skaden, ulykken eller det generelle behov (som dog ikke behøver at tage udgangspunkt i en skade, men også kan være led i personlig udvikling og/eller terapi)
  • Holdningsanalyse
  • Healing
  • Evt. genoptrænende øvelser, som man kan tage med sig hjem, hvis dette ønskes
  • Afrundende samtale om virkning og fremtidige muligheder

GÅ TIL DENNE SIDE, HVOR DU FINDER INFO OM MIN BAGGRUND OG UDDANNELSER

https://simonvjhansen.dk/om/

GÅ TIL OVERSIGT OVER GRATIS GUIDEDE MINDFULNESS- OG MEDITATIONS-ØVELSER

https://simonvjhansen.dk/mindfulness-og-meditations-oevelser/